Dopravce Geis rozšiřuje své služby o výdejní místa pod značkou Geis Point

30. června v 15:20

Společnost Geis Parcel CZ s.r.o. vstoupila převzetím 50% podílu společnosti e-shoppartner, největší sítě výdejních míst pro zásilky z e-shopů, do společného podniku s původním vlastníkem Mediaprint & Kapa Pressegrosso, spol. s r.o. Oficiální sídlo společnosti e-shoppartner se přesouvá z Rudné do středočeské pobočky Geis v Modleticích u Prahy.

 
 

Geis Parcel CZ, jeden z předních hráčů na trhu balíkové logistiky a Mediaprint & Kapa Pressegrosso, přední distributor tisku, budou nadále společně rozvíjet největší privátní síť výdejních míst pro balíkové zásilky v České republice.

Síť e-shoppartner, která se vstupem nového vlastníka mění obchodní jméno na Geis Point, zahrnuje aktuálně více než 420 výdejních míst a má potenciál k dalšímu rozšiřování.

Díky know-how, které do společného podniku přináší Geis, dojde postupně k dalšímu rozšiřování služeb a možností pro zákazníky e-shopů, které jsou nebo budou do sítě Geis Point zapojeni.

Jednatelé společnosti e-shoppartner Radek Vaňkát a Daniel Knaisl se shodují: „Díky tomuto partnerství celá síť významně posílí, a to nejen v oblasti technologické, ale i z pohledu rozšiřování nabídky.“

Geis se svojí společností Geis Parcel CZ patří mezi leadery balíkového trhu a jeho klienti nyní budou moci využívat výhod největší sítě výdejních míst v České republice. Stávající klienti e-shoppartner naopak získají možnost využít veškerých služeb firem skupiny Geis, to znamená od již zmiňované balíkové přepravy přes přepravu paletovou, celovozovou, leteckou a námořní až po skladovou logistiku. „E-shopům můžeme nabídnout i kompletní skladové služby, nebo zajištění celého logistického řetězce. S takovými projekty máme dlouholeté zkušenosti,“ dodává Daniel Knaisl.

Zdroj: Geis

 

 

27. listopadu 2015 Společnost DHL, přední světový poskytovatel logistických...
24. listopadu 2015 Nová zpráva společnosti Colliers International nazvaná...
23. listopadu 2015 Přesně před pěti lety vyjela po železnici první paleta...
11. listopadu 2015 Světový leader v oblasti krásy a kosmetiky, společnost...
11. listopadu 2015 Geis pracuje stabilně na zlepšování dostupnosti a většího...
22. října 2015 Společnost P3, vlastník, developer a správce průmyslových...
15. října 2015 Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic se ve...
14. října 2015 Prologis Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí,...
8. října 2015 Společnost DHL Express včera vyhlásila letošní výsledky...